stay beautiful: good bye summer, hello autumnDe zomer is op haar retour en blaadjes vallen in alle kleuren van de bomen. De wind jaagt door de bomen en onder je jas. Je jas, die je langzaamaan ook weer uit de kast gevist hebt. Net als je truien en lange broeken. Kortom, de herfst is in aantocht.

En weet je, ik vind dat wel lekker. Pas zei ik tegen een vriendin dat ik de zomer heerlijk vind maar dat gekwakkel tussen zomer en herfst in, vind ik maar niks. ’s Morgens is het al koud, ’s middags vallen de mussen van het dak en ’s avonds moet je naar binnen want het is alweer te koud buiten. Daar kan je je toch niet op kleden zeg….
Dus, laat de herfst maar komen. De herfst die regen, wind en kou meebrengt, maar ook prachtige kleuren en heerlijk wandelweer!

Wat de herfst, en daarna de winter, voor mij ook mee brengt? Heerlijke middagen en avonden aan m’n grote eettafel. Want er wordt veel gedaan aan deze tafel naast eten: Tekenen, knutselen, workshops, met de kids samen zijn en natuurlijk ook werken.
Dus als de eerste blaadjes weer vallen, het weer wat guurder wordt, dan begin ik mij weer te verheugen op al die gezellige, creatieve momenten aan mijn geliefde tafel.