Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.missindieart.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is zelf geschreven en foto’s zijn zelf gemaakt en mogen daarom niet gebruikt worden zonder toestemming. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of je voordoen als MissIndie, MissIndie Art of Margriet op (profielen)sites zijn serieuze illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Het is ook niet akkoord om, door mij gemaakte, foto’s waar dan ook te gebruiken. Het gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal. Niet duidelijk? Lees dit.

Aan de inhoud van MissIndieArt.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

MissIndieArt.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van MissIndieArt.nl en is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op MissIndieArt.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Vragen of twijfels? Mail naar MissIndie Art